Завантажити номер одним файлом - Полтавський державний аграрний університет (Scientific Progress & Innovations, 2023)
Науковий журнал включено до категорії Б Переліку наукових фахових видань України, у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та доктора філософії з сільськогосподарських, ветеринарних та технічних наук (наказ Міністерства освіти і науки України № 409 від 17.03.2020 р. та № 866 від 02.07.2020 р.) 101 – Екологія; 162 – Біотехнології та біоінженерія; 201 – Агрономія; 202 – Захист і карантин рослин; 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; 211 – Ветеринарна медицина; 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; 208 – Агроінженерія